Interjööridisainist. Täiendatud.



Paul suundub peagi pikemale komandeeringule, misajal plaanin köögis remonti teha. Muuhulgas kavatsen söögilauatoolide polsterdust uuendada, pluss mõningaid muid tekstiiliteemalisi muudatusi. Tänase hommikukohvi juurde võtsin kangaküsimuse üles. Pauli seisukoht? “No polka dots and no f**king pastels, please.” Ei noh, selge pilt. Eks minagi olen eluaeg jõulisema värvivaliku poole kaldunud.
Fotol: camperi istumisnurk. Kangavalik ja sadulsepatöö minu poolt.

UPDATE: oleksin vist pidanud loo tausta kah selgitama. Siin see on.
August 28/2020
“Understanding the person or people living in a home is a far greater need in design than focusing purely on the aesthetics. The home is designed around emotional needs.” ― Amanda Talbot, Rethink: The Way You Live

7 comments:

  1. Päris karm kohe. Mõtlen et kui ise tahaks pastelseid toone täppidega siis teeks küll.

    ReplyDelete
  2. No kui mina ikka väga tahaks pastelseid toone täppidega, küll ma siis kah teeks :)
    Aga mind ajas naerma (ja blogima) see, et kustkohast üleüldse säärane mõte tuli, täpid ja pastellid. See oli lihtsalt nii ootamatu!

    ReplyDelete
  3. Ahjaa, ma vist oleksin pidanud tausta kah seletama - Paulil on täielik õigus täpi-hirmu tunda :) https://viistuhatviissada.blogspot.com/2013/05/naiselikuks-dekoreeritud-meie-maja.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii hea :) võid kusagilt kräpipoest mingid valekatted ju lisaks osta ;)

      Delete
  4. Hahahaaaaa :) Ohh, millised võimalused, milline roosamannatäpisadu sinna sobib :D

    ReplyDelete
  5. Jaa, ma juba peangi kurja salaplaani, kuidas kojusaabuvat abikaasat mahemummulise köögiga shokeerida, ilma kööki mahemummuliseks võõpamata :)

    ReplyDelete
  6. Mummud peavad need ÕIGED olema, ütles üks moes väga kodus olev inimene. Õigeid aga näeb harva, sestap parem loobuda ja nii ta ka tegi - ei ühtegi mummulist kleiti ega midagi. Isiklikult läheks jutt mummudest väga pikaks, sest mina nii suur puritaan pole... muide, fotojahis oli ka kunagi see teema üleval.
    Pastelsed toonid vs kirkad värvid... iga asi omal kohal. Aga tänu Paulo mehhiko-tonaalsuse eelistusele (mille ta sai ilmselt erinevates lõunaosariikides elades) olen samuti hakanud neid värve oma ümber lubama. Isegi selga panema.

    ReplyDelete