Seen



Sirvin mina tänahommikusi kohalikke uudiseid, ja mida ma näen:
Legal, regulated psychedelic mushrooms on Oregon’s November ballot: An Oregon ballot measure to legalize the use of psilocybin in therapeutic settings has gained enough signatures to appear on the November ballot. Oregon would be the first state to legalize the substance, which is currently a Schedule I drug. Cities like Oakland and Denver have already decriminalized psilocybin. “Pioneering research at institutions like Johns Hopkins, NYU, and UCLA has shown the significant promise of psilocybin therapy,” said a press release put out by the campaign Monday, “especially for people whose depression or anxiety hasn’t responded to other available treatments.” Allikas:

Appikene, ma ei jõua novembrikuiseid valimisi ära oodata! Saaks Trumpi Valgest Majast välja ja Seene seaduslikuks, siis võiks juba täitsa elada.

P.S. Mitte et mul ennast õigustada oleks tarvis, täiskasvanud inimene ikkagi, aga eakate sugulaste meelerahu huvides siiski mainin, et Seene osas ei ole mul isiklikke ambitsioone, pigem mõtlen ühiskondlikule hüvangule. Ma pole kanepitki proovinud, kuigi see on meil siin täitsa legaalne mõnuaine 11 osariigis, meditsiiniline kanep lausa 33 osariigis, ja meie väikeses kodulinnas on Rohelise Risti poekesi vaat et iga nurga peal. Ma ei oskagi seletada, miks pole proovinud. Ühel kenal päeval teen kindlapeale katse ära, aga enne peab sisetunne ütlema, et nüüd.

Image from Internet: Psilocybin mushroom
July 01/2020
“Part of what psychedelics do is they decondition you from cultural values. This is what makes it such a political hot potato. Since all culture is a kind of con game, the most dangerous candy you can hand out is one which causes people to start questioning the rules of the game.” ― Terence McKenna

2 comments:

  1. Noo... meil siin Eestis ju punane kärbseseen täitsa seadusega reguleerimata, söö palju tahad ;) Aga sellega pidi kole keeruline olema mingit alternatiivset tasandit saavutada, mürgistus on lihtsam tulema. Ja õukaga ei tohtivat üldse segada, Võrumaal kunagi üks mees olla proovinud ja pärast käis kolm päeva ümber puu, tegi tuk-tuk ja arvas, et ta on orav...

    Iseenesest on naljakas mõelda, et mõnes maailma otsas on kanep täitsa legaalne ja meil siin kotitakse CBD müüjaid (kelle kraam isegi ei sisalda mitte mingit narkootilist ainet, sest on täiesti teisest kanepisordist tehtud.) Aga võiks ka hullem olla. Lõuna-Koreas pannakse kanepi tarvitamise (tarvitamise!!!) eest sõna otseses mõttes vangi.

    ReplyDelete
  2. Jaa, Eesti ja kanep... ma arvan, et varem või hiljem saab Riik aru, et legaliseerimine = tulu (maksude näol), ja kanepiväravad avatakse. Alko pealt näiteks teenib ju nii kenasti.

    ReplyDelete