Fotojaht 6: Väsinud



Kuidas ma ka ei üritanud selle nädala fotojahi teema all millegi sügavmõttelisemaga välja tulla kui koerapildid - no ei õnnestunud. Lappasin oma fotoalbumit, lootuses eksponeerida väsinud vana maja või väsimusest murtud puud või sõitmisest väsinud autoromu - midagi ju leidsingi, kuid kõik ülesvõtted tundusid kuidagi iseloomutud, nõrgukesed. Ega midagi. Hoian siis vähemalt koeraomanike lippu kõrgel.
FOTOD:
1. Lilli, peaaegu kahekuune
2. Lilli, kolmekuune
3. Yarko, peaaegu üheteistkümne aastane
May 08/2020
“A conclusion is simply the place where you got tired of thinking.” ― Dan Chaon, Stay Awake

6 comments:

  1. Esimesel kahel pildil on klassikalised beebid, kes võivad poole mängimise pealt suvalises kohas magama jääda (ükski minu oma pole küll selline olnud). Kolmandal pildil võiks vabalt ma ise olla. Nii soe ja mõnus koht tundub. Hea meelega tukastaks seal veidi.

    ReplyDelete
  2. Lapsed, inim-, koera-, kassilapsed või kes iganes veel on oma väsimuses nii siirad, kus uni tabab, seal uinutakse. Kardina tagant paistev pepu on selle sarja võluvaim
    Kolmanda pildi pingi vallutaks tõesti ise, koera olek reedab, et seal on enam kui lihtsalt mugav.

    ReplyDelete
  3. Jaa, see kolmas pilt, see on tehtud südatalvel. Ainult et… New Mexicos on talvistel päevadel nii umbes 15-17 kraadi sooja. Pink seisis me väikese, müüriga ümbritsetud koduaia kõige päikeselisemas nurgas, bambusevõsa kõrval.

    ReplyDelete
  4. Kolmekordselt tõestatud väsimus, see healoomuline.

    ReplyDelete
  5. Jõudsin just arusaamisele, et mina kadestan kolmandat kutsat... ja mis ma näen, siin ju lausa konkurents tekkinud, kes saab mugavamalt lebotama sättida!
    Tited on muidugi niisamagi armsad...

    ReplyDelete
  6. Mulle meenus Yarkot kaedes sugulased, kes tulid oma taani dogiga külla - see võttis küll terve diivani enda alla.

    ReplyDelete