Fotojaht 5: Märka mind!



Sellenädalase teemaga seotult tuli mul mitu kontseptsiooni mõttesse. Esitada pildivalik pisikestest putukatest-mutukatest? Või hoopiski märkamisväärsetest inimestest? Lõpuks otsustasin näidata kolme elukat, kes kaamera ees poosi sisse võtsid ühe ja ainsa eesmärgiga: "MÄRKA MIND!"
P.S. Järgmise nädala fotojahi saagi panen üles paaripäevase hilinemisega, me nimelt läheme ja teeme väikese camperi-tuuri koduosariigis.
P.P.S. Ma pole auhindu veel posti pannud, kuna avastasin, et kaardivalik on kesiseks jäänud, paremad maha müüdud. Keskpärast kraami ei taha saata, niisiis alustasin uut portsu. Varuge kannatust, palun.

FOTOD:
1. Laagripaik Colorados, Rio Grande kaldal. Vöötorav on okupeerinud Pauli jalavarjud.
2. Tucson, Arizona. Paul oli vanal sõbral külas, ajasid meestejutte, suitsetasid sigareid. Mina jalutasin suures aias ringi. Aianurgas vaatas lisaks saquaro-kaktusele ka üks sõbralik pea üle müüri.
3. „Mis täna õhtuöögiks on?“ - emane mustsaba-hirv me Oregoni kodu köögiakna taga.
May 08/2020
“I wanted people to notice me...but at the same time, I wanted to be left alone.” ― Natsuki Takaya, Fruits Basket Collector's Edition Vol. 5

11 comments:

  1. Koer on küll portreteerituist kõige vähem haruldane loom, aga pildina on just see mumst kõige võimsam.

    ReplyDelete
  2. Jep, olen sinuga 100% nõus, Notsu.
    Sellel fotol on ka kõige vähem taustamüra.

    ReplyDelete
  3. Nii sümpaatsed kohtumised kõik 🙂.

    ReplyDelete
  4. Epp, kui mitu USA osariiki oled läbi käinud? Kas kõik või on veel midagi käimata? :)

    ReplyDelete
  5. Koer ja kaktus!
    "Emme, kas ma tohin koos sõbraga tuppa mängima tulla?"

    ReplyDelete
  6. Oi, Saara, ma olen kaugel sellest, et kõikide osariikide “käidud” kastikesse linnuke teha! “Käidud” all pean silmas vähemalt paaripäevast kohalviibimist, vahemaandumised lennujaamades ei lähe arvesse, onju.
    Viiekümnest osariigist on mul kirjas vaid neliteist. Aga noh, see “vaid” on suhteline, sest Paul ütleb, et paljud ameeriklasedki pole paarist osariigist kaugemale saanud. Samas, on hulk neid rännuhimulisi, kel eesmärk KÕIK osariigid läbi käia, mõned seavad lausa reegleid, et tuleb vähemalt nädal või kaks kohal viibida vms.

    Ühesõnaga, minu 14 on siin: Maryland, Virginia, New Mexico, Texas, Arizona, Utah, Colorado, Nevada, Wyoming, Montana, California,Oregon, Washington, Hawaii.

    ReplyDelete
  7. Minu lemmik on esimene pilt, ma pidin ikka natuke vaeva nägema, et märgata ;) Loomake on ka nii nunnu!
    Teisel pildil võitis mu tähelepanu kaktus... ja kolmandal, hella pilguga hirv mu köögi akna taga oleks puhas rõõm!
    Koerad võivad küll olla ka, kui nad tahavad :) Koer ja kaktus pildil kahekesi koos moodustavad vahva kombinatsiooni.

    ReplyDelete
  8. Oh, meil on köögiakna tagant terve loomaaed läbi käinud, kuue selles kodus elatud aasta jooksul. Hirved, oravad, jänesed, sisalikud, haukad, muudest väiksematest linnulistest rääkimata, ja naabrite kassidest.

    ReplyDelete
  9. Väga uhke ja põnev nimekiri, suur tänu! Jään ootama pilte ülejäänud kolmekümne kuuest! :)

    ReplyDelete
  10. Lahedad ja nutikad pildid :)

    ReplyDelete
  11. Kaktus ja koer - mida kauem seda kooslust lahti mõtestad, seda kindlamini kangastub millegipärast sombreeroga mehhiklane setukakronul.

    ReplyDelete