Fotojaht 3: S



S nagu uss, eks. Jajah. Kes vähegi 5500 jälginud, teab, et mul on ussipilte jalaga segada. Aga see tundus kuidagi liiga lihtne lahendus. Õnneks leidsin pildisahtlis sorides ühe teist sorti essi. Kasvava Lillikese karvavahetuse ajal Looduse poolt looma tagumikule kirjutatud, kolm aastat tagasi. Issake, ta juba kolme ja poole aastane???
April 24/2020
“Photographs are just light and time.” ― John Green, Turtles All the Way Down
Fotojaht

8 comments:

  1. Kolm ja pool? Nõnna noor ja ilus teine, mul on kaheteistkümneseks saav eelpensionär...
    S on ehe, sellisest kohast poleks lootnud seda küll leida.

    ReplyDelete
  2. S nagu susi! Väga graatsiline kutsa, kas S-i saavutamiseks peab pisut taguotsa keerutama või on paigas igas asendis :P

    ReplyDelete
  3. See tagumise otsa S oli toona paigas igas asendis. Aga tänaseks paraku ammu kadunud, sest sooblivärvi saksa lambakoerad on paariaastaselt hoopis teist karva kui pooleaastaselt =)

    ReplyDelete
  4. Kui ilus koer. Ma üha rohkem ja rohkem mõtlen, et tegelikult võiks ju jälle ... Ilus S.

    ReplyDelete
  5. Jaa, Rents, Lilli on ilus tõesti. Kuigi jah, see nunnu kutsika-S on asendunud täiskasvanud emase ühtlase, läikiva karvaga.

    Aga koerateemaga seoses olen sinu peale mitugi korda mõelnud. Et Atu minekust on hea tükk aega juba... Mul endal jäi Yarko ja Lilli vahele kaks koeravaba aastat.

    ReplyDelete
  6. Jessas... No see on huvitav karva käik!

    ReplyDelete
  7. Tere! Me üksteist ei tunne, aga ma sattusin google abiga kuidagi sinu vana maja remondipäeviku otsa, lugesin need postitused läbi ja sain keset ööd siin nii palju naerda, et kohe tuju tegi heaks. Aitäh!

    ReplyDelete
  8. Jaa, M, see remondipäevik kukkus toona tõesti päris hästi välja =)
    Remont kah kusjuures.

    ReplyDelete