Freedom!!



Mu juuksur on mul karmilt ära keelanud ise kääridega tuka kallale minemise. Olen Di (lühend Dianast) kliendiks olnud juba hea mitu aastat, ning selle aja jooksul vaid üksainus kord libastunud, üsna me suhte alguses. Nimetet intsidendist alates on tuka teema saanud käibenaljaks, kui juhtub lõikusel pikem vahe jääma, kuna olen reisinud või midagi. Peale mitmekuulist pausi juuksuritooli istudes teatan alati uhkusega, et näe, Di, pidasin vastu, kuigi tukk segab nägemist, vaat et isegi nina kaudu hingamist.
Aga nüüd! Nüüd on küll sihuke lugu, et vaatan majapidamises juba vaikselt sobivate kääride järele ringi. Homme-ülehomme teen asja ära. Nagu mu kadunud vanaema ütles - igal mustal pilvel oma kuldne äär. Minul igatahes on corona tõttu vabadus ise tukka lõigata!

Foto: Paul. Pildistatud Californias, Morro Bays. Tunnistan, et olen mütsisõltlane. Lisaks on müts on parim abivahend Paha Juukse Päeva puhul.
March 30/2020
"Some of the worst mistakes in my life were haircuts." ― Jim Morrison

2 comments:

  1. Kõik pildid sinust nii udused või oled täpp kusagil taustal😉

    ReplyDelete
  2. Jaa, Leevike, sa oled asja õigesti ära tabanud. Olen taotluslikult udune või siis täpp. Mitte et ma end taotluslikult varjaks, mkmm. Olen oma väljanägemisega väga rahul, võiks lausa öelda, et nii rahul, et puudub vajadus oma head väljanägemist siin blogis ikka ja jälle presenteerida =) Aga minust siiski ON 5500s mõningaid värskemaid lähivaateid, nii et hundid söönud, lambad terved.

    ReplyDelete