MOPP JA TOLMUIMEJA.
Tunnistasin juba eelmise, veebruarikuise Kauai-käigu ajal, et olen kehv hotellikülaline. Ei kannata, kui mind teenindatakse, meeldib kõike ise teha. Ja ennäe, lõpuks saingi oma tahtmist: praeguses hiiglasuures elamises ei ole toateenindust. Idee poolest saaks kord nädalas complimentary voodipesuvahetuse, aga ma olen ise pesnud. Ja tolmuimeja ja mopp ja muud tööriistad on siin kõik välisukse kõrval konkus kenasti olemas. Jumal tänatud, ei mingit igapäevast ukselekoputust ja “do you need your room serviced, ma'am?” küsimust. Ma ei tea, ma olen tõesti vist natukene imelik. Ei ole kuulnud, et keegi teine mu tutvusringkonnast toateenindusest häiritud oleks.

Järgmise komandeerigu ajaks broneeris Paul aga taas hotelli, mitte erakorteri, sest jaanuaris on Hawaii saartel turismi tipphooaeg, valikud olid suhteliselt piiratud. Eks ma siis pean jälle teenindajaprouadega vägikaigast vedama hakkama, et kes majapidamistöödega tegeleb, kas nemad või mina.
October 24/2018
Pauli foto. 
“My theory on housework is, if the item doesn't multiply, smell, catch fire, or block the refrigerator door, let it be. No one else cares. Why should you?”― Erma Bombeck